fbpx

Coaching și mentorat

Atât metodele de coaching cât și cele de mentorat sunt benefice atunci când vrem să facem schimbări semnificative în viața noastră și căutăm îndrumare în:

Setarea obiectivelor, crearea unui plan de acțiune, elicitarea resurselor interioare și exterioare, începerea planului și executarea lui, cu tot cu sesiuni de feedback și redefinire, acolo unde întâmpinăm provocări.

Mai jos găsești informații despre fiecare abordare în parte, precum și despre pachetele de coaching sau de mentorat pe care le poți accesa.

Cum știi dacă sunt potrivite pentru tine?

Dacă la întrebarea „ce ești dispus să faci pentru a obține ce îți dorești?” răspunsul este „orice îmi stă în puțință și voi lucra până voi reuși!”, atunci un program intensiv de coaching sau mentorat îți poate oferi cadrul necesar să produci schimbările dorite.

Când să accesezi un astfel de program?

Atunci când vrei să obții o redefinire mare în viața ta. Chiar dacă nu știi cum, ce sau în cât timp vrei să o obții, dacă nu mai vrei să meargă lucrurile ca până acum și ești dispus/ă să lucrezi pentru a obține o redefinire semnificativă în viața ta, profesional și/sau personal, atunci un astfel de program este pentru tine!

Citește despre mai jos despre fiecare în parte și alege varianta cea mai potrivită pentru tine!

Mentorat

Mentoring-ul este un proces prin care o persoană cu experiență și cunoștințe relevante într-un anumit domeniu oferă sprijin, îndrumare și feedback unei persoane mai puțin experimentate în acel domeniu. Scopul mentoring-ului este de a ajuta persoana mai puțin experimentată să învețe, să se dezvolte și să își atingă potențialul maxim în domeniul respectiv.

În timpul procesului de mentoring, mentorul va lucra îndeaproape cu persoana mentorată pentru a-i oferi feedback și îndrumare în legătură cu abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru a se dezvolta în domeniul lor de interes. Mentorul poate oferi sfaturi și perspectivă asupra alegerilor de carieră, poate ajuta la dezvoltarea competențelor de leadership și la creșterea în carieră.

Mai multe despre cum poți aplica la un program de mentoring pe dezvoltare personală și profesională pe pagina dedicată: Mentorat

Wing Wave Coaching

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală și profesională, care îi ajută pe oameni să-și îndeplinească obiectivele și să-și atingă potențialul maxim. În timpul unei sesiuni de coaching, un coach certificat va lucra cu clienții săi pentru a-i ajuta să identifice și să-și stabilească obiective clare, să creeze un plan de acțiune pentru a le atinge și să ofere sprijin și feedback pentru a-i menține pe calea cea bună.

Metoda de coaching Wingwave este o formă de coaching emoțional de scurtă durată, care reduce rapid stresul și crește creativitatea. A fost dezvoltată de Cora Besser-Siegmund și de Harry Siegmund la mijlocul anilor ’90, la Besser-Siegmund Institute în Hamburg, Germania.

Scopul ei este de a mări capacitatea mentală, de a elimina blocajele fizice, emoționale sau tiparele comportamentale. Iar beneficiul cel mai mare este că oferă rezultate sunt foarte rapide, în doar câteva ședințe!

Află mai multe pe pagina dedicată: Wing Wave Coaching

Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0