Cursuri Online

Soul Tribe – grup de dezvoltare personală

Am constatat o tendință tot mai evidentă a oamenilor de a se îndepărta unii de ceilalți. În timp ce logică din spate o văd și o înțeleg, realizez că asta ne face să ne simțim tot mai singuri, mai deconectați și mai confuzi.

Distanța fizică nu înseamnă că suntem nevoiți să renunțăm la apropierea sufletească. Sufletele încă pot fi calde, unite, susținându-se reciproc pentru a trece cu bine de orice provocare a vieții. Deja există suficientă izolare și distanță între noi într-un timp în care avem nevoie mai degrabă de susținere, suport, conexiune, onestitate și legături puternice.

Drept urmare, din Ianuarie 2021 te invit să iei parte din Soul Tribe – un grup de dezvoltare personală care are ca scop crearea unui cadrul de susținere și suport pentru procesarea emoțională a fiecăruia. În acest fel, avem fiecare dintre noi oportunitatea de a face parte dintr-un grup de suport, un trib în cadrul căruia să ne simțim acceptați, susținuți și motivați. Un lucru care să șteargă sentimentul că suntem singuri și care să cultive mai degrabă conexiunile și suportul – de la suflet la suflet.

Fiecare întâlnire va dura 3 ore din care un sfert va fi de teorie și restul de exerciții practice focusate pe gestionarea fricilor, eliminarea blocajelor emoționale, dezvoltarea abilităților de gestionare a conflictelor, rezolvarea traumelor trecute, toate pentru a putea să trăim viața în abundență, cu bucurie și împlinire.

Participarea la curs se face pe bază de abonament lunar: plata în avans a sumei de 360 de lei.

De suma respectivă, primești acces în grupul de procesare, suport în procesul personal, răspunsuri personalizate situației cu care te confrunți, materiale de lucru și tehnici pe care le poți folosi zi de zi, chiar și atunci când nu ești la curs.

Întâlnirile vor avea loc prin intermediul platformei Zoom, în fiecare miercuri seară între 18:30-21:30.

Programul întâlnirilor:

  • Ianuarie: 6, 13, 20, 27
  • Februarie: 3, 10, 17, 24
  • Martie: 3,10,17,24,31

Cine va ține cursul?

Andra Tănăsescu este Psiholog, Coach și Trainer NLP. Andra face parte din echipa fondatoare a Institului de NLP Somato-Integrativ și lucrează ca psiholog și coach în Brașov. Când nu este la cabinet sau în sala de curs, este online cu toți cusanții și oamenii care lucrează cu ea spre a-și dezvolta și fructifica potențialul lor interior.

Pentru a te putea înscrie, sună la 0728 075 221 sau scrie-mi pe Whatsapp un mesaj. Îți voi da toate datele necesare pentru a deveni parte din acest grup. Dacă ai mai multe întrebări, îmi poți scrie și în Formularul de Contact.

Citește mai mult

Curs de Feminitate

A fi femeie în prezent înglobează mai mult decât obișnuia – jonglăm între carieră (energie masculină) și partener, pasiuni, casă, copii (energie feminină).

De multe ori uităm care ne este identitatea reală și modul autentic de manifestare.

Simțim frustrare, suntem complexate cu corpul nostru, nesigure sau mult prea incisive, din nevoia de a ne afirma în societate ca femei puternice, independente și de succes.

Grația, eleganța, curgerea, dansul, culoarea și bucuria vieții pot fi încă parte din noi, chiar dacă suntem antreprenori, având un post de conducere sau într-o postură de acțiune (en. masculină).

Cum ne regăsim în toate pe care le trăim zi de zi?

Începând cu 8 martie 2021, celebrăm LUNA FEMEII împreună!

Cursul va avea 4 întâlniri, în fiecare zi de luni a lui martie, între orele 19:00-21:00.

Prețul este de 350 de lei.

De suma achitată vei primi experiența unui curs 90% practic, suport de curs, răspunsuri și tehnici personalizate, șansa de a cunoaște alte femei ca tine și o reconectare la propria esență feminină.

Programul întâlnirilor:

  • 8 Martie: 19:00-21:00
  • 15 Martie: 19:00-21:00
  • 22 Martie: 19:00-21:00
  • 29 Martie: 19:00-21:00

Întâlnirile vor avea loc prin intermediul platformei ZOOM (fiecare participantă va primi pe mail, după înscriere, datele de logare)

Cine va ține cursul?

Andra Tănăsescu este Psiholog, Coach și Trainer NLP. Andra face parte din echipa fondatoare a Institului de NLP Somato-Integrativ și lucrează ca psiholog și coach în Brașov. Când nu este la cabinet sau în sala de curs, este online cu toți cusanții și oamenii care lucrează cu ea spre a-și dezvolta și fructifica potențialul lor interior.

Pentru a te putea înscrie, sună la 0728 075 221 sau scrie-mi pe Whatsapp un mesaj. Îți voi da toate datele necesare pentru a deveni parte din acest grup. Dacă ai mai multe întrebări, îmi poți scrie și în Formularul de Contact.

Citește mai mult