fbpx

Ieșirea din zona de confort

„Ne mai prefacem că e bine sau facem ca lucrurile să fie bine?”

Ieșirea din zona de confort este, deși cel mai dificil uneori, cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru evoluția noastră.

Zilele trecute ascultam James Bay – Best fake smile.

Mă gândeam la ce spune această melodie:

„Nu trebuie să porți cel mai bun zâmbet fals al tău, nu trebuie să stai acolo și să arzi pe dinăuntru, dacă nu îți place.”

De câte ori n-am stat oare, în situații în care nu am fi vrut să fim, fără să ne adunăm curajul de a spune „stop” sau „nu vreau să fiu aici, plec!”? Fără să ne facem ieșirea din zona de confort și să fim cine suntem cu adevărat, să ne asumăm ce simțim?

Trăim într-o lume în care încă sunt foarte mulți oameni care rămân în relații, joburi sau situații doar de dragul de a nu face o schimbare, chiar dacă cumva își dau seama că decizia de a pleca este cel mai bun lucru pe care l-ar putea face.

Se ascund după scuze de genul „dar ne știm de mult”, „dar nu e chiar așa de rău”, din frica de a face schimbarea, din frica de a fi respinși dacă îndrăznesc să simtă diferit față de ce se așteaptă de la ei.

Tot în melodia asta este un vers care îmi place:

„Nimeni nu are nevoie de cel mai bun prieten fals”.

Este destulă superficialitate în lume! Se promovează oricum excesiv oriunde ne-am uita! Ce rost are să mai contribuim și noi la ea?

Cum ai vrea să arate viața ta de fapt?

Cum ai vrea să fii tu, în viața ta?

Uită-te apoi la locul în care ești și începe să creionezi drumul către ceea ce vrei să fii și să trăiești.

Poți să alegi:

Te prefaci că „merge și așa” sau mergi către ceea ce îți umple sufletul cu fericire!

Vrei să fii la curent cu articolele noi?

Vei primi până la maxim 2 articole pe lună! Citește privacy policy pentru detalii despre confidențialitatea datelor tale.

Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0