fbpx

Despre mine

Sunt Andra Tănăsescu, psiholog, coach și trainer NLP. Lucrez ca psiholog în Brașov din 2017, când m-am mutat aici din București. Mă găsești în cabinetul psihologic din Valea Jiului, nr. 3 sau putem face terapie online, dacă este mai benefic pentru tine sau dacă locuiești în altă parte.

Specializări

Ca terapeut, am urmat formări de dans terapie, somatoterapie, NLP (programare neuro-lingvistică), Wing Wave coaching, psihoterapie de cuplu și familie, psihoterapie transgenerațională, terapia sexualității (tratamentul disfuncțiilor sexuale).

Ce poți concluziona din asta? Sunt pe deplin dedicată îndrumării oamenilor pentru a-și găsi cele mai bune modalități de a-și desfășura viața, precum și cele mai eficiente strategii pentru a-și atinge obiectivele, fie că sunt personale sau profesionale. Asta înseamnă că voi folosi tot ceea ce știu ca să creez cea mai bună și potrivită abordare pentru tine care să te ajute să găsești soluții și să redobândești o stare de bine în viața ta.

Cel mai mult am lucrat pe dificultăți în relația de cuplu, conflicte în relația dintre părinți și copii, dificultăți de integrare sau de comunicare, reclădirea imaginii de sine distorsionată, eliminarea blocajelor în plan profesional și afecțiuni psihosomatice, adică afecțiuni pentru care nu se găsești o cauză medical și care au la bază o cauză emoțională.

Un mic ghid orientativ

Poți citi și articolul 5 ASPECTE CARE POT FI LUCRATE ÎN TERAPIE ca să-ți faci o idee și mai clară asupra aspectelor pe care le putem lucra împreună.

De asemenea, dacă încă nu știi cum să alegi terapetul potrivit pentru tine, poți folosi articolul CUM NE ALEGEM TERAPEUTUL drept ghid.

Cum intri în contact cu mine?

Dacă simți că rezonezi cu mine și vezi ceva ce îți vorbește direct ție, programează-ți o ședință și împreună vom găsi drumul pentru tine. Dacă mai ai întrebări înainte, poți să mă suni sau să-mi scrii nelămuririle tale și decizi ulterior.

Vrei să fii la curent cu articolele noi?

Vei primi până la maxim 2 articole pe lună! Citește privacy policy pentru detalii despre confidențialitatea datelor tale.

Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0