Wingwave Coaching

Wingwave Coaching Brașov

Metoda de coaching Wingwave este o formă de coaching emoțional de scurtă durată, care reduce rapid stresul și crește creativitatea. A fost dezvoltată de Cora Besser-Siegmund și de Harry Siegmund la mijlocul anilor ’90, la Besser-Siegmund Institute în Hamburg, Germania.

Scopul ei este de a mări capacitatea mentală, de a elimina blocajele fizice, emoționale sau tiparele comportamentale. Iar beneficiul cel mai mare este că oferă rezultate sunt foarte rapide, în doar câteva ședințe!

  • Această metodă permite o intervenție pentru vindecare emoțională eficientă, rapidă și precisă.

Scopul acestei metode de coaching este de a vindeca fără a retraumatiza clientul prin procesul de rememorare a evenimentelor traumatice, ci de a asigura un efect terapeutic mai facil și de o profunzime și durată mai mari.

Astfel, prin cele trei componente ale sale, permite o procesare și vindecare mult mai rapide și naturale pentru client, care au efecte imediate.

  • Stimularea bilaterală a creierului, precum cele din fazele REM (mișcare rapidă a ochilor), reechilibrează emisferele cerebrale și elimină blocajele din subconștient, pentru a grăbi vindecarea și rezolvarea conflictelor interioare.
  • Coaching-ul prin limbajul neurolingvistic deschide drumul către rădăcina conflictului interior și permite accesul clientului la informații necesare pentru propriul proces de evoluție și conștientizare. Prin folosirea acestor tehnici specifice programării neurolingvistice, clientul obține claritate în situațiile pe care dorește să le rezolve.
  • Testul miostatic, sau testul muscular, este un instrument de feedback foarte util, deosebit de bine cercetat, care ajută la a defini problema exactă și permite eficiența intervenției. Acesta testează tensiunea musculară și permite lucrul precis și exact. Astfel, se va lucra specific și sigur pe cauza care a declanșat simptomul (sau comportamentul) și se va curăța încă de la rădăcină situația care provoacă disconfortul clientului.

Când să apelezi la Wingwave coaching?

La bază, Wingwave coaching este utilizat pentru a obține performanță în afaceri sau educație, sport și sănătate.

Pe lângă toate acestea, Wingwave a dat dovadă de rezultate excepționale în rezolvarea conflictelor interioare, în creșterea încrederii în sine precum și în vindecarea afecțiunilor de origine psiho-somatică. Coachingul folosind această metodă este o abordare naturală și țintită care poate rezolva marea majoritate a provocărilor cu care ne confruntăm zi de zi în viața noastră.

Fie că ne referim la probleme de cuplu, fie că este vorba despre găsirea direcției în viață, vindecarea unei afecțiuni sau schimbarea jobului, Wingwave-ul contribuie la îmbunătățirea calității vieții fiecăruia dintre cei care beneficiază de o astfel de ședință individuală de coaching.

Principalele subiecte ce pot fi rezolvate cu Wingwave

  • Gestionarea stresului

Ajutând la reglarea eficientă a stresului, coaching-ul de tip wingwave îl ajută pe client să facă față situațiilor stresante din mediul de lucru, inclusiv conflictele de echipă sau efectele produse de dezamăgiri, insulte sau incidente neprevăzute. Coachingul Wingwave poate fi de asemenea de neprețuit în tratarea formelor de stres fizic, psiho-somatic, sau ale insomniei.

  • Coaching pentru succes

Wingwave construiește o bază de succes pentru client și duce către o creștere a creativității, a stimei de sine, a încrederii și a carismei. Prin întărirea „echipei interioare” și direcționarea corectă către  obiective, coachingul Wingwave asigură pregătirea mentală pentru a obține performanțe maxime. Probleme precum anxietatea și tracul de scenă pot fi abordate cu ușurință printr-o ședință de coaching Wingwave.

  • Eliminarea credințelor limitative

Este vorba despre identificarea credințelor limitative (exemplu: „nu merit”) și transformarea acestora în credințe resursă (exemplu: „merit să mă bucur de viață”). Clientul poate, de asemenea, să descopere și să învețe cum să facă față „capcanelor de euforie” (pot reuși orice) care poate construi stres și poate fi o formulă pentru eșec. Lucrul cu metoda de coaching Wingwave poate ajuta clientul să-și construiască o „bază de credințe” stabilă din punct de vedere emoțional, care să îi permită să reziste la cele mai provocatoare situații de stres.

  • Eliminarea tiparelor și a blocajelor

Uneori ne confruntăm cu situații repetitive, tipare relaționale sau contexte din viața noastră cu care continuăm să ne confruntăm și a căror cauză nu reușim să o depistăm. Prin abordarea acestor tipare distructive cu metoda de coaching Wingwave, clientul își poate descoperi și elimina cauza care produce apariția acestor pattern-uri și poate să-și trăiască viața în alte moduri decât a făcut-o până acum.

Eliminarea tiparelor și a blocajelor este unul dintre elementele esențiale, care duce către deblocarea creativității, a spontaneității și deschide posibilitatea unor noi resurse și experiențe ce pot aduce mai multă împlinire sufletească.

  • Eliminarea blocajelor emoționale sau sexuale

Ca și formă de coaching de cuplu, Wingwave este o metodă care permite redescoperirea partenerului, manifestarea și eliberarea emoțională precum și eliminarea blocajelor din relația de cuplu. În general, multe cupluri se confruntă cu diferite provocări despre care nu vorbesc sau a căror cauză nu o cunosc. Prin coaching-ul folosind Wingwave se poate găsi și elimina astfel de blocaje sau rezolva conflicte interioare trecute care pot destabiliza relația de cuplu în prezent.

  • Vrei să afli mai multe?

Pentru a programa o ședință sau a afla mai multe despre modul în care se desfășoară o sesiune de coaching Wingwave, mă poți contacta printr-un mail la contact@andratanasescu.ro sau printr-un mesaj pe Whatsapp la 0728075221.