fbpx

Fuga de iubire

Fuga de iubire vine din răni trecute și nevindecate, care încă au un impact mult prea mare și prea prezent în viața noastră. Să lăsăm trecutul nevindecat ne sabotează prezentul și viitorul și nu ne permite să ne bucurăm de iubire, chiar dacă ne-o dorim.

  • Asta este o lecție învățată de la pisoiul meuun pisoi super anxios, care constant plânge ca să fie luat în brațe, dar fuge dacă vrei să o faci.

A venit într-o seară la mine torcând. Cerea iubire, dar odată ce am întins mâna, a fugit.

Întrebarea mea a venit automat: „cum ai vrea să îți ofer iubire dacă tot fugi de mine?”

Și atunci am realizat un lucru foarte important, care m-a făcut să scriu asta.

  • Sunt atât de mulți oameni care trăiesc în anxietate, răniți anterior, care fug de iubire datorită experiențelor trecute.

Au ales să-și ia ca lecție „iubirea aduce doar durere”, în loc să facă ceea ce e nevoie ca să se vindece și să învețe cum să facă lucrurile diferit. Astfel, fuga de iubire a deveni ceva cât de poate de firesc pentru ei. Chiar dacă îi rănește, de fapt.

În ciuda acestei frici profunde, în sinea lor își doresc în continuare ceea ce e firesc să ne dorim cu toții : iubire, afecțiune, atenție.

Dacă vrei să fii iubit și alegi totuși să fugi, nu vei ajunge să primești ceea ce îți dorești cu adevărat.

Și dacă ești cu adevărat dornic să îți dai o șansă la o viață cu adevărat fericită, totul depinde de tine!

  • Alegi să renunți la tine, la fericirea și viața ta pentru o experiență proastă în viață sau…
  • Alegi să înveți lecția care te poate ajuta să crești, astfel încât să îți oferi ocazia de a trăi mult mai multe experiențe frumoase?

Gândește-te la ce fel de viață ALEGI să îți conturezi de aici înainte.

Direcția pe care o va lua viața ta de azi depinde de tine!

  • Dacă vrei să mai citești despre relații și unele dintre lucrurile care ne pot sta în calea fericirii, îți recomand să citești și „POTENȚIALUL CARE NE ȚINE PE LOC”.

Vrei să fii la curent cu articolele noi?

Vei primi până la maxim 2 articole pe lună! Citește privacy policy pentru detalii despre confidențialitatea datelor tale.

Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0