fbpx

NLP Practitioner Somato-Integrativ

Este singurul curs de NLP din România care conține o abordare de Psihosomatică și de Psihoterapie Integrativă. Formarea prin acest prim nivel aduce noi înțelegeri asupra modului în care percepem și ne conectăm la mediul înconjurător. Anul acesta, cursul de NLP Practitioner Somato-Integrativ vine într-o nouă formă. Aceasta răspunde nevoilor tuturor: dezvoltare personală, dezvoltare profesională, care pot fi accesate împreună sau separat.

NLP Master Somato-Integrativ

Nivelul de Master SI este al doilea nivel al cursului de NLP. La acest nivel se continuă prin aprofundarea tehnicilor învățate la Practitioner și prin dobândirea de noi abilități. Dintre subiectele abordate la curs: imaginea social și eliminarea reziduurilor, tehnici NLP de intervenție în caz de urgență, aprofundarea cauzelor psiho-emoționale ale bolilor și strategii de vindecare, etc.

NLP Trainer Somato-Integrativ

Al treilea nivel al cursului de NLP este adresat celor care își doresc să devine, la rândul lor, Traineri NLP. Cursul de NLP Trainer SI celor care iau decizia de a oferi mai departe toate lucrurile învățate, prin prisma experienței personale. Acest nivel este o formare profesională și garantează o profesie împlinitoare, focusată pe binele propriu și al altora.
Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0