fbpx

Terapie individuală

“Nu sunt ceea ce mi s-a întâmplat. Sunt ceea ce am alea să devin.” – Carl Jung

Traumele din copilărie, rănile din relațiile anterioare, pierderea unei persoane dragi sunt doar o parte dintre provocările cu care ne putem confrunta în viață.

Multe dintre ele ne marchează și se transformă în stări de anxietate, depresie, atacuri de panică sau dependențe.

Cei mai mulți dintre noi am trecut măcar printr-o situație dificilă în viață care și-a lăsat cumva amprenta asupra modului nostru de a gândi ori de a acționa.

A apela la terapie nu înseamnă că aveți o problemă gravă și fără rezolvare!

Terapia are scopul de a veni ca o pârghie ce ridică capacul pus peste lucrurile care ne-au rănit, cu scopul de a le lăsa să se vindece. Prin alegerea de a merge la terapie îți poți găsi propriile resurse interioare care să îți permită să-ți dezvolți strategii sănătoase de a acționa. Îți vei dezvolta o atitudine pozitivă și echilibrată față de viață, care îți va crește încrederea în tine, te poate echilibra și îți poate da o viziune pozitivă pentru propriul viitor.

Când este bine să apelezi la un terapeut?

Atunci când ai schimbări bruște de dispoziție, tulburări de somn, probleme la muncă, dificultăți în cuplu, fobii, probleme afective, probleme de natură sexuală, anxietate, stres posttraumatic, tulburări depresive, tentativă de suicid, dificultăți de relaționare cu cei din jur, tulburări alimentare, agresivitate, dependență de substanțe, dependență de jocuri de noroc, insomnii, simptome fizice (dureri, tensiuni, etc) fără cauză medicală (psiho-somatice).

Dacă ai întrebări legate de cum se derulează o sedință de terapie sau dacă vrei să îți dai seama dacă ți se potrivește, îmi poți scrie în secțiunea de Contact a site-ului sau pe Facebook Messenger.

Pentru a face o PROGRAMARE accesează secțiunea CONTACT.

Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0