fbpx

Terapie Online

“Când ajungi să iubești viața vei vedea frumusețea în toate lucrurile posibile.”, Kahlil Gibran

Terapia online este soluția pentru toți cei care își doresc să aibă grijă de ei și care:

• Au puțin timp liber la dispoziție;
• Nu se pot deplasa fizic;
• Sunt în alt oraș/țară;
• Lucrează în schimburi;
• Au copii și nu îi pot lăsa singuri;

Terapia are scopul de a veni ca o pârghie ce ridică capacul pus peste lucrurile care ne-au rănit, cu scopul de a le lăsa să se vindece. Prin alegerea de a merge la terapie îți poți găsi propriile resurse interioare care să îți permită să-ți dezvolți strategii sănătoase de a acționa. Îți vei dezvolta o atitudine pozitivă și echilibrată față de viață, care îți va crește încrederea în tine, te poate echilibra și îți poate da o viziune pozitivă pentru propriul viitor.

Când este bine să apelezi la un terapeut?

Atunci când ai schimbări bruște de dispoziție, tulburări de somn, probleme la muncă, dificultăți în cuplu, fobii, probleme afective, probleme de natură sexuală, anxietate, stres posttraumatic, tulburări depresive, tentativă de suicid, dificultăți de relaționare cu cei din jur, tulburări alimentare, agresivitate, dependență de substanțe, dependență de jocuri de noroc, insomnii, simptome fizice (dureri, tensiuni, etc) fără cauză medicală (psiho-somatice).

Dacă ai întrebări legate de cum se derulează o sedință de terapie sau dacă vrei să îți dai seama dacă ți se potrivește, poți să îmi scrii accesând secțiunea CONTACT.

Pentru a face o PROGRAMARE accesează secțiunea CONTACT sau pe Facebook Messenger.

Coș0
Nu sunt produse în Coș
Continuă să cumperi
0